Balvanyos Resort (240 km departare de Bucuresti) este o oază de linişte cu aer curat, înconjurat de munţii şi pădurile din jurul Lacului Sf. Ana, situat pe DN 11C între Băile Tuşnad şi Târgu Secuiesc. Resortul vă oferă condiţii ideale pentru organizarea unui teambuilding, training, congres, seminar, sedinte, etc. Calitatea dotărilor şi amabilitatea personalului vor face ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul de succes.

Capacitate maxima de cazare a hotelului – 112 camere – 198 persoane, impartite astfel:

– 6 single

– 6 apartamente

– 45 camere duble cu paturi separate

– 45 camere duble cu pat matrimonial

Sali de conferinta

Complexul dispune de 4 sali de conferinte:  o sala cu capacitate de 210 locuri si 3 sali a cate 50 de locuri fiecare. Toate salile  beneficiaza de lumina naturala si sunt dotate cu echipamente audio-video, ecran, flipchart si consumabile, acces internet (prin cablu si wireless).

Activitati ce pot fi efectuate pe durata evenimentului:

PISTA DE ALERGARE

Să alergăm printre copaci inspirând aer curat, ne dă o senzaţie de bine, mai ales că pământul ca şi suprafaţă de contact este mult mai prietenos cu articulaţiile. Prin urmare un “Trail Running” la Balvanyos Resort este mai mult decât ”o diferenţă de nivel”.

DRUMETII

Traseele de drumeţii montane şi de toate nivelurile de experienţă şi condiţie fizică, iţi taie respiraţia prin frumuseţea priveliştilor naturale.

OFFROAD

Puteţi cunoaşte minunăţiile naturii: specii rare de plante, fauna, animale sălbatice, istoria, locuri de legende şi peisaje superbe din regiunea Ciomad-Balvanyoş şi parcurgând traseele turstice adecvate ,în maşini(Jeep Wrangler, Nissan Patrol, Mitsubishi Pajero, Suzuki Jimny,etc), echipate special pentru trasee de munte.

GRAND SANTERA SPA

Printre izvoare tămăduitoare și brazi seculari, GRAND SANTERRA SPA este o oază de liniște și de recreere care potentează farmecul acestui loc binecuvântat, oferind spații interioare și exterioare ce se impletesc firesc și fără efort. Căzi pentru baie încălzite ascunse printre conifere, bazine cu ape și încăperi pentru experiențe spa individuale, saune și multe locuri de relaxare, o îmbinare de piatră și lemn, plante, apă și foc, creează împreună un mediu seren și armonios.

De asemenea in cadrul hotelului, se mai pot efectua si activitati de genul: tir cu arcul, tenis de masa, tenis de camp, mini- fotbal, zid de escalada, etc.

Va multumim pentru alegerea agentiei Click Travel Smart !