Credem ca timpul  este o dimensiune ireversibila si de aceea dorim sa lasati in grija echipei noastre organizarea evenimentelor dumneavoastra, de tip teambuilding, seminarii, congrese, training-uri, etc, pentru ca acestea sa devina un succes la final. De asemenea, raportul calitate – pret vrem sa fie un vector pozitiv in alegerea pe care o veti efectua, respectiv: Click & Travel Smart.

Va multumim pentru alegerea agentiei noastre !

Recomandarile Click Travel Smart pentru un team building reusit

 

 

Grand Hotel Balvanyos Resort****

 

Balvanyos Resort este o oază de linişte cu aer curat, înconjurat de munţii şi pădurile din jurul Lacului Sf. Ana, situat pe DN 11C între Băile Tuşnad şi Târgu Secuiesc. Resortul vă oferă condiţii ideale pentru organizarea unui teambuilding, training, congres, seminar, sedinte, etc. Calitatea dotărilor şi amabilitatea personalului vor face ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul de succes…

 Hotel Casa Vlasia**** 

 

Locul ideal pentru organizarea unui eveniment de succes intr-o zona inconjurata de paduri si de o cultura de vita-de-vie in jurul hotelului ce confera acestuia un aer de han din vremurile indepartate si nu in ultimul rand departe de agitatia urbana.

Pastravaria Bratioara

 

Relațiile se sudează dincolo de pereții de sticlă ai biroului, dincolo de comenzi și mailuri, dincolo de termene limită și mustrări. Pe lângă aprofundarea comuniunii cu natura, aprofundăm comuniunea cu cei alături de care muncim. Team building, pe înțelesul tuturor, cunoașterea celui de lângă tine, pe înțelesul nostru.

Păstrăvăria Brătioara înlocuiește biroul tău cu una dintre cele 15 camere confortabile, schimbă scaunul cu un pat pufos în care se lenevește la discreție și îți umple nările de aer curat, proaspăt și rece, numai bun de tras adânc în piept.